2

Půjčky pro nezaměstnané do 30000

Přijít o zaměstnání není nic příjemného a pokud ještě navíc nemáte úspory,  je možné se dostat do velmi svízelné finanční situace. Pomoci překlenout špatnou finanční situaci vám přitom může pomoci, půjčka pro nezaměstnané do 30000. Pokud byste chtěli takovou půjčku získat v bance, budete mít bohužel smůlu, protože banky nikdo nepůjčí nikomu, kdo nemůže doložit pravidelný měsíční příjem, je proto potřeba obrátit se na nebankovní společnosti, které nemají problém půjčit i lidem, kteří nemohou svůj příjem doložit. Půjčky pro nezaměstnané vám tak můžou krátkodobě pokrýt vaše výdaje, na které vám už nevystačí peníze. S půjčkou ale můžete zafinancovat cokoliv, klidně i opravu auta, u nebankovních půjček totiž není potřeba dokládat účel půjčky.

Půjčky pro nezaměstnané do 30000

Půjčky pro nezaměstnané do 30000

Zajistit si ale půjčku pro nezaměstnané ve výši 30000 nemusí byt až tak jednoduché. Větší půjčky jsou totiž nebankovní společnosti ochotny půjčovat, až když můžete za půjčku ručit. Daleko jednoduší, tak si je zajištění menší finanční částky do 20000. U menších půjček již totiž není potřeba ručení za půjčku. Malé půjčky jsou také poskytovány ve velmi krátkém čase a tak je získání finančních prostředků opravdu rychlé. Nebankovní společnosti poskytují malé půjčky téměř všem a to i těm, kteří nemohou doložit svůj příjem nebo mají zápis v registru dlužníků. Problém se získáním půjčky tak nemají ani nezaměstnaní, kteří mají zápis v registru dlužníků. Tyhle rychlé půjčky jsou také nazývány jako SMS půjčky. Získání peněz je, pokud vlastníte bankovní účet prakticky ihned, což určeně potěší všechny, co na půjčku spěchají a nemůžou již dále s půjčkou čekat. U těchto krátkodobých půjček jsou ale potřeba počítat s poměrně vysokými úroky. Za půjčku 10 000kč na týden, tak můžete na poplatcích zaplatit až 2500Kč. Výhodou může byt to, pokud si půjčujete poprvé, společnosti totiž pro nové klienty nabízejí první půjčku zdarma a tedy bez poplatku. Splacení u krátkodobé půjčky pak probíhá pouze v jedné splátce, kdy celou částku zašlete na účet společnosti. Jedná se tedy o rozdílné splácení půjčky na rozdíl od klasických půjček. Malé půjčky pro nezaměstnané lze navíc vyřídit odkudkoliv, stačí vám na to jen internet a mobilní telefon nebo počítač. Půjčku si tak můžete sjednat, i když jste zrovna na cestě nebo na dovolené. Půjčky pro nezaměstnané od soukromých osob? Půjčky pro nezaměstnané poskytují i soukromí investoři, je ale u nich potřeba počítat s velmi nevýhodnými podmínkami a půjčka tak na konec nevyjde nijak levně. Vždy je proto lepší si projít co nejvíce nabídek a vybrat si tu nejvýhodnější. V soukromém sektoru nabízejí svoje půjčky i neseriózní poskytovatelé a je tedy potřeba vždy dávat pozor od koho si půjčujete, vyhnete se tak řadě problémů, které by s půjčkou mohly nastat.

Pokud tedy nemáte stálou práci a přesto potřebujete rychle peníze, tak právě pro vás je určena půjčka pro nezaměstnané do 30000. Půjčka dokáže efektivně poskytnout finanční pomoc i lidem, kteří jsou problémoví a půjčku v bance nezískali. Půjčku získají jak nezaměstnaní, tak třeba studenti nebo důchodci, kteří nevyšli na konci měsíce s penězi. Takže pokud vám chybí peníze, sjednejte si rychlou půjčku pro nezaměstnané a zajistěte si tak ihned finanční hotovost.

admin

2 Comments

  1. Dobrý den moc rychle potřebují půjčit na 30000 naletěla jsem na podvod půjčkou a musím to rychle doplatit ještě mám půjčku u Providentu , Profi Credit jsem po splatnosti a nikde ted nemohu najít půjčku chci to vše doplatit ale jsem v kolotoči dluhu …sedím tady prosím a hledám kdo mi pomůže jsem už tak zoufala do pátku to musím zaplatit každý tady píše jak hned půjčí ale není to pravda….když se každý podívá jak jsem na tom tak mi půjčku odmítnou …..je tady opravdu kdo mi pomůže a půjčku mi dá moc Vás prosím musím to zaplatit jsem z Nového Jičína děkuji za odpověd Kolbová

    • Dobrý den,
      pokud je vaše situace taková jakou popisujete bylo by lepší místo nové půjčky, stávající půjčky konsolidovat nebo přímo požádat o oddlužení nebo osobní bankrot.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *